Comment faire Cuire Savoureux Choucroute garnie

Choucroute garnie. Families in Alsace generally eat choucroute garnie during the wintertime, because it's such a hearty, filling dish.; Jacques Pépin has adapted the rec. A fabled feast from Alsace, this slow-cooked sauerkraut is "garnished" with a generous selection of fresh and cured meats. Choucroute Garnie à l'Alsacienne (Alsatian Braised Sauerkraut With Mixed Meats and Sausages) Recipe.

Choucroute garnie Step by step pictures, video and recommendations for authentic ingredients. How to make traditional Choucroute Garnie. This hearty one-pot dish from the Alsace region of France is made with sauerkraut (choucroute in French) and German sausage. Comment le faire aussi pas difficile, amis pourrait préparer Choucroute garnie juste en utilisant 7 matériaux et 4 juste des étapes. Voici les ingrédients et comment faire, faire Choucroute garnie Allons-y!

Ingrédients Choucroute garnie

  1. Préparer 600 g of choucroute cuite.
  2. Fournir 4 of saucisses de Strasbourg.
  3. Utiliser 2 of morceau de poitrine ½ sel.
  4. Utiliser 4 of tranches de jambon.
  5. Préparer 8 of petites pommes de terre.
  6. Besoin 25 cl of vin blanc.
  7. Fournir 20 cl of d'eau.

Featured in: Your Slow Cooker Is the Secret to the Most Epic Choucroute Garnie. Or spread sauerkraut on a platter, and top with meats and potatoes. Choucroute garnie, a traditional specialty of the Alsace region of France, reflects its German ancestry. Steaming platters of sauerkraut are piled high with a variety of hearty sausages, frankfurters.

Étapes faire Choucroute garnie

  1. Dans un grand fait tout, disposez la choucroute et la poitrine coupée en morceaux. Arrosez avec le vin blanc et l'eau - Laissez mijoter à feu très doux pendant 30 min..
  2. Pendant ce temps, faites cuire les pommes de terre à la vapeur. Ajoutez ensuite dans le fait tout, les saucisses de Strasbourg et le jambon, laissez mijoter encore 15 min..
  3. Servez avec un verre de vin blanc ou une bonne bière.
  4. Retrouvez toutes mes recettes de plats régionaux sur le blog : https://www.lespetitsplatsduprince.com.

And it can be made in a slow cooker. Choucroute Garnie is a mouthwatering, hearty, and filling dish. Learn how to make/prepare Choucroute Garnie by following this easy recipe. A typical choucroute garnie Choucroute garnie (French for dressed sauerkraut; choucroute is a phonologically francophonic form of Alsacian Sürkrüt, c.f. The Choucroute Garnie recipe out of our category Pork!

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